IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон със своя линия рамки за очила

4 ноември 2021 18 00

Носят имена, свързани с кариерата му

БГНЕС

БГНЕС

Наскоро една българска телевизия излъчи биографичния филм за Елтън Джон. Той разказва за историята на Реджиналд Кенет Дуайт – момче с невероятен талант, неслучило на родители. Той така и не получава топлината, от която се нуждае, затова се отдава на най-голямата си страст. От Кралската музикална академия, където започва да свири професионално на пиано, бързо си проправя път към голямата сцена. Започвайки да се изявява с псевдоним, младежът избира лъскави рамки, които да бъдат част от неговата атрактивна визия. Именно с такива сме свикнали да виждаме легендарния певец навсякъде, където се появи.

„Просто не съм себе си без моите очила“, споделя сър Елтън Джон в профилите си в социалните мрежи, обявявайки своя нов проект.

Връщайки се отново към Rocketman, в една от сцените текстописецът му го пита защо носи нестандартните рамки и се прави на клоун. Тогава самият певец казва, че именно с тях вижда образа на Елтън, който хората искат да виждат. Ако ги няма, той ще е един обикновен човек от множеството.

И тъй като през годините хиляди хора си купуват очила като тези на известния британец, той решава да създаде своя линия, вдъхновена от сценичните му тоалети.

„Създаването на Elton John Eyewear e плод на любов и невероятно лично пътуване през моята кариера и модата, която ме извеждаше в центъра на сцената с всяко изпълнение. Моите очила винаги са били малко символични за мен, те са били истинско отражение на това как аз чувствам и това, което искам да изобразя творчески в този момент“, казва сър Джон в интервю за списание People.

По думите на изпълнителя, любимец на Елизабет Втора и принцеса Даяна, с която поддържал приятелски отношения, той обожава очила и вместо да търси стила, който харесва в някоя известна марка, той създава своя, като няма търпение да покаже на феновете какво е сътворил.

Линията от рамки на Елтън Джон включва три различни колекции. Сред тях са емблематичните очила на певеца – с големи квадратни или кръгли стъкла (повечето цветни), опасани с рамки с камъчета, но и по-изчистени модели, ставащи както за мъже, така и за жени на различни възрасти.

„Архивите ми с очила ни предоставиха много вдъхновение, когато седнахме да създадем рамките. Това е обширна колекция и има история зад всеки чифт, особено капсулните колекции, които ще пуснем по-късно тази година“, обяснява още той и показва част от моделите в специално видео в Instagram.

Rocketman, A-List и Prodigy, са само част от имената на рамките, дадени от британския изпълнител и неговият съпруг Дейвид Фърниш.

Оглави британската класация за албуми

Наскоро Елтън Джон оглави британските класации с Lockdown Sessions – осмият му албум, записан по време на пандемията. В него има дуети с Дуа Липа, Майли Сайръс, както и изпълнения със звезди като Стиви Лондър, Ники Минаж и други.

„Когато започнах да си сътруднича с някои от любимите ми изпълнители в началото на пандемията, не можех да си представя и в най-смелите си мечти, че ще стигнем до албум номер едно“, написа той в социалните мрежи, изтъквайки, че се гордее с това, което са направили заедно.

Преди успеха на новия албум, песента от него Cold Heart (Pnau Remix), която е с Дуа Липа и има анимиран клип, застана начело на класацията за сингли.

„Това показва духа на сътрудничество и заедност, които все още могат да се случват при най-трудните обстоятелства“, категоричен е той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари